Opskrifter-drinks.dk

Find opskrifter på drinks, shots, cocktails, alkoholfri drinks og meget mere!

Margarita

Lagt på nettet | oktober 22, 2011 | Ingen kommentarer

Du skal bruge følgende ingredienser til en Margarita cocktail:

3 cl. Tequila
3 cl. Cointreau
1 cl. limesaft
Knuste isterninger

Brug følgende Margarita opskrift:

Ingredienserne shakes sammen i en shaker og drinken hældes i et cocktailglas og serveres med salt på kanten af glasset. Gnid eventuelt kanten af glasset med citron, hvilket også får salten til at sidde bedre fast.

 

Vil du prøve et alternativ til den traditionelle Margarita opskrift, kan du prøve Blue Margarita.

Historien om Margarita drinken:

Der går flere forskellige historier om hvordan Margarita opstod, men fælles for de forskellige historier er, at margaritaen blev opfundet i Mexico. I den ene af historierne menes margaritaen at være blevet opfundet helt tilbage i 1941 i Mexico af en lokal bartender. Bartender var angiveligt igang med at eksperimentere med forskellige ingredienser en dag, da han fik besøg at en gæst, som hed Margarita. Bartender serverede dit drinkeksperiment til Margarita, som blev den første til at smage den nye drink, og derefter kom drinken til at hedde Margarita.

Den mest troværdige historie om Margarita er dog, at den faktisk tager udgangspunkt i en populær amerikansk drink jaldet Daisy, men at den så er genskabt med tequila i stedet for brandy. En sådan version af Margarita skal være blevet sporet helt tilbage til 1936, så det er alt andet lige en ældre drink, vi har med at gøre.

Hvor Margarita egentlig kommer fra er vel også lige meget, når blot den er så god, som den er, og vi alle kom til at nyde den 🙂

Kommentarer

Leave a Reply

  • Tags